Υδραυλικά εξαρτήματα - εξοπλισμός
ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΣΩΛΗΝΩΝ:ΡΑΓΕΣ,ΝΤΙΖΕΣ,ΣΤΡΙΦΩΝΙΑ,ΒΥΣΜΑΤΑ,ΚΟΧΥΛΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ:ΣΙΦΩΝΙΑ,ΦΡΕΑΤΙΑ,ΚΑΝΑΛΙΑ,ΛΙΠΟΣΣΥΛΕΚΤΕΣ,ΜΙΚΕΣ ΑΥΛΑΚΩΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, SPRINKLERS
Εξαρτήματα αποχέτευσης
RSS
Αναλυτική παρουσίαση υλικών, τεχνικές προδιαγραφές, εφαρμογές, καινοτόμα υλικά
Κανάλια αποστράγγισης, σχάρες, καλύμματα
27/12/2011 12:38:59 PM

Εδώ και δύο χιλιετίες ο άνθρωπος αποστραγγίζει όμβρια. Έχουμε στοιχεία ότι αποστράγγιζε την λίμνη Κωπαΐδα. Σήμερα, στις απλές κτηριακές κατασκευές, αποστραγγίζουμε όμβρια από ταράτσες, μπαλκόνια, λουτρά, υπόγεια και αυλές. Συλέγουμε τα νερά και τα οδηγούμε στα κεντρικά φρεάτια. Τα συστήματα αποχετεύσεων των πόλεων σχεδιάζονται από ειδικούς μελετητές. Οι δρόμοι πάρα πολλές φορές χρησιμεύουν και σαν ανοικτοί αγωγοί αποχέτευσης των ομβρίων υδάτων. Όπου υπάρχουν υπόγεια δίκτυα ομβρίων προβλέπονται φρεάτια με σχάρες μέσω των οποίων οδηγούνται τα όμβρια στο υπόγειο δίκτυο.

Η Mediator διαθέτει στην αγορά αποστραγγιστικά κανάλια από πολυαιθυλένιο (HDPE) του οίκου MUFLE. Τα συστήματα αποστράγγισης MufleDrain καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις αποστράγγισης στον αστικό και στο βιομηχανικό τομέα. Oι αντίστοιχες σχάρες και τα καλύμματα (κατασκευασμένα από γαλβανισμένο/ανοξείδωτο χάλυβα ή ελατό χυτοσίδηρο) είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο EN 1433 για τα “κανάλια αποχέτευσης για περιοχές κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων”.

Τα συστήματα MufleDrain διατίθενται σε διάφορους τύπους για να ικανοποιούν τις διαφορετικές απαιτήσεις των εγκαταστάσεων: Easy Skip & Vip Wing & Plus Τα κανάλια αποστράγγισης της Mufle έχουν εύκολη σύνδεση στο δίκτυο αποστράγγισης, χαμηλό κόστος εγκατάστασης, μικρό βάρος, μεγάλη διάρκεια ζωής και εύκολη μεταφορά.

Στον κατάλογο μας θα βρείτε αναλυτικά, όλη την σειρά των καναλιών, μαζί με τις σχάρες και τα καλύμματα που διαθέτει η εταιρία.

Αποχέτευση από χυτοσίδηρο: SAINT GOBAIN PAM
19/12/2011 11:20:09 AM

Η Saint Gobain, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής χυτοσίδηρων συστημάτων αποχέτευσης στον κόσμο. Το κτηριακό σύστημα αποχέτευσης της Saint Gobain Pam από χυτοσίδηρο, χρησιμοποιείται στην οικοδομική δραστηριότητα σε όλα τα σύγχρονα κτήρια. Αποτελέι την λύση για κτήρια όπως τα ξενοδοχεία και τα νοσοκομεία κ.λ.π.

Τα πλεονεκτήματα του είναι:

 • Ηχομόνωση και πυροπροστασία στα δίκτυα αποχέτευσης
 • Δεν εκλύουν τοξικά αέρια
 • Υψηλή αντοχή και μεγάλη μηχανική αντίσταση
 • Αντεέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες και σε θερμοκρασίες έως 95° C
 • Χαμηλό κόστος εγκατάστασης με συνδέσμους από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Εύκολη αντικατάσταση υφιστάμενων συστημάτων
 • Χαμηλό κόστος συντήρησης
 • Κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο υλικό
 • Πληρούν όλα τα διεθνή πρότυπα
 • Συνοδεύονται από πλήρη σειρά εξαρτημάτων


Το σύστημα αποχέτευσης Saint Gobain Pam διατίθεται στην αγορά από την εταιρία μας
 

Αποχέτευση: Ηχομονωτικά συστήματα αποχέτευσης σε κτήρια
5/12/2011 9:51:37 PM

Τα κτίρια πρέπει να σχεδιάζονται και να κατασκευάζονται έτσι, ώστε να προστατεύονται οι ένοικοι από κάθε μορφής εξωτερικούς θορύβους. Για την μείωση των επιπτώσεων του θορύβου, έχουν αναπτυχθεί συστήματα πλαστικών σωλήνων με υψηλές ηχομονωτικές.  Πλαστικοί σωλήνες με ηχομονωτικές ιδιότητες παράγονται συνήθως με τρία στρώματα. Το μεσαίο στρώμα του πλαστικού σωλήνα παράγεται από υλικά που απορροφούν τα κύματα του ήχου που δημιουργούνται κατά την ροή των ρευστών. Οι ηχομονωτικές ιδιότητες των πλαστικών σωλήνων καθορίζονται στο Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 14366 και το Γερμανικό πρότυπο DIN 4109.
Πηγές θορύβου

 1. Θόρυβοι από συνδεδεμένα εξαρτήματα δημιουργούνται λόγω εκτροπών της ροής και σχηματισμού στροβίλων μέσα στα εξαρτήματα, καθώς και λόγω πιεστικών κρούσεων κατά το άνοιγμα και κλείσιμο. Λόγω αλλαγής διευθύνσεων και στενώσεων της διατομής δημιουργούνται μεγάλες ταχύτητες ροής, οι οποίες προκαλούν στροβίλους και ισχυρούς θορύβους. Χαλασμένα στεγανωτικά και χαλαροί άξονες μπορεί να δημιουργήσουν θορύβους από τρανταγμούς. Στο γρήγορο άνοιγμα και κλείσιμο των στροφίγγων, μετατρέπεται κινητική ενέργεια σε ήχο, ιδιαίτερα στους αγωγούς που λειτουργούν με υψηλή πίεση.
 2. Θόρυβοι προσκρούσεως αναπτύσσονται αν το νερό στις αλλαγές διευθύνσεως χτυπά στα τοιχώματα των σωλήνων. Η ενέργεια προσκρούσεως δημιουργεί ταλαντώσεις στους σωλήνες και κατά συνέπεια ισχυρό θόρυβο.
 3.  
7 συνολικά αντικείμενα 1  2 

<< Όλες οι κατηγορίες

 
Δραστηριότητες
Νέα
Στηρίγματα σωλήνων
Εξαρτήματα αποχέτευσης
Υδραυλικά εξαρτήματα Victualic
Κανονισμοί
Λιποσυλλέκτες
Mediator - Προσφορές υλικών
Καλύμματα φρεατίων
Δεκέμβριος, 2011
Ιανουάριος, 2012
Φεβρουάριος, 2012
Μάρτιος, 2012
Η εταιρία μαςΥδραυλικά εξαρτήματαΟι υπηρεσίες μαςΜας εμπιστεύθηκανΝέα και δραστηριότητες της MEDIATORΚατάλογοι υλικών σε μορφή PDF