Υδραυλικά εξαρτήματα - εξοπλισμός
ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΣΩΛΗΝΩΝ:ΡΑΓΕΣ,ΝΤΙΖΕΣ,ΣΤΡΙΦΩΝΙΑ,ΒΥΣΜΑΤΑ,ΚΟΧΥΛΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ:ΣΙΦΩΝΙΑ,ΦΡΕΑΤΙΑ,ΚΑΝΑΛΙΑ,ΛΙΠΟΣΣΥΛΕΚΤΕΣ,ΜΙΚΕΣ ΑΥΛΑΚΩΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, SPRINKLERS
Λιποσυλλέκτες
RSS
Αυτόματοι λιποσυλλέκτες Grease Guardian
16/1/2012 11:56:49 AM

Αυτόματοι λιποσυλλέκτες Grease Guardian - Σχεδιασμός συστήματος

Ο Grease Guardian μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα, οπουδήποτε. Οι μικρότεροι σε μέγεθος εγκαθίστανται κατ' ευθείαν κάτω από τους νεροχύτες, ή σε άλλα σημεία της κουζίνας. Χρησιμοποιούνται επίσης και σε χώρους επεξεργασίας τροφίμων ή βιομηχανίες όπου υπάρχει ειδικός εξοπλισμός. Οι μεγαλύτεροι, σχεδιασμένοι να δέχονται μεγάλες ποσότητες και υψηλες ροές, μπορούν να τοποθετηθούν και σε εξωτερικό χώρο. Όλα τα συστήματα είναι σχεδιασμένα για εύκολη συντήρηση και λειτουργία από μη εκπαιδευμένο προσωπικό και χρειάζονται μόνο απλή καθημερινή φροντίδα, για να αποδίδουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.Grease Guardian είναι σχεδιασμένος να προσφέρει την μέγιστη ευελιξία στην εγκατάσταση. Ο ηλεκτρικός θερμαντήρας, ο μηχανισμός και ο σωλήνας εξόδου, μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε από τις δύο πλευρές της μονάδας.

Λιποσυλλέκτες
14/1/2012 12:10:53 PM

Αυτόματος λιποσυλλέκτης Grease Guardian - περιγραφή συστήματος

Ο αυτόματος λιποσυλλέκτης Grease Guardian της FM Environmental είναι ένα πλήρες σύστημα, σχεδιασμένο να διαχωρίζει αυτόματα τα λίπη και έλεα που επιπλέουν στο νερό, που προέρχονται από τον νεροχύτη.

Τα διαχωρισμένα λίπη παγιδεύονται μέσα σε ένα θάλαμο από ανοξείδωτο ατσάλι και αφαιρούνται αυτόματα από το σύστημα.

Μόνο το καθαρό νερό επιτρέπεται να περάσει στην αποχέτευση. Ο αυτόματος λιποσυλλέκτης Grease Guardian έχει πολλές εφαρμογές σε εστιατόρια, χώρους επεξεργασίας τροφίμων, αλλά και σε βιομηχανίες.

Όπως πολλοί υπεύθυνοι κουζινών γνωρίζουν, η συσσώρευση λίπους στις αποχετεύσεις ενός κτηρίου, είναι η κύρια αιτία που προκαλεί τη φραγή τους.

Αυτά τα προβλήματα θέτουν σε κίνδυνο την καθημερινή λειτουργία της κουζίνας και προκαλούν κινδύνους για την ασφάλεια του κτηρίου και την υγεία. Με την σωστή εγκατάσταση ενός αυτόματου λιποσυλλέκτη Grease Guardian αυτά τα προβλήματα μπορούν να εκλείψουν. Το αποτέλεσμα είναι, ότι ελαχιστοποιείται ο χρόνος που δεν λειτουργεί η κουζίνα. Η χρήση του Grease Guardianσημαίνει λιγότερο ή καθόλου έξοδα αποφράξεων, λόγω της αφαίρεσης του λίπους. Επίσης, τα έξοδα άντλησης και απομάκρυνσης του διαχωρισμένου λίπους σε σχέση με αυτά που υπάρχουν σε άλλους λιποσυλλέκτες, είναι μηδαμινά. Τα διαχωρισμένα λιπή και έλαια δεν περιέχουν νερό και μπορούν να μεταπωληθούν για άλλες νόμιμες χρήσεις.

Αυτόματος λιποσυλλέκτης Grease Guardian

6 συνολικά αντικείμενα 1  2 

<< Όλες οι κατηγορίες

 
Δραστηριότητες
Νέα
Στηρίγματα σωλήνων
Εξαρτήματα αποχέτευσης
Υδραυλικά εξαρτήματα Victualic
Κανονισμοί
Λιποσυλλέκτες
Mediator - Προσφορές υλικών
Καλύμματα φρεατίων
Δεκέμβριος, 2011
Ιανουάριος, 2012
Φεβρουάριος, 2012
Μάρτιος, 2012
Η εταιρία μαςΥδραυλικά εξαρτήματαΟι υπηρεσίες μαςΜας εμπιστεύθηκανΝέα και δραστηριότητες της MEDIATORΚατάλογοι υλικών σε μορφή PDF