Υδραυλικά εξαρτήματα - εξοπλισμός
ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΣΩΛΗΝΩΝ:ΡΑΓΕΣ,ΝΤΙΖΕΣ,ΣΤΡΙΦΩΝΙΑ,ΒΥΣΜΑΤΑ,ΚΟΧΥΛΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ:ΣΙΦΩΝΙΑ,ΦΡΕΑΤΙΑ,ΚΑΝΑΛΙΑ,ΛΙΠΟΣΣΥΛΕΚΤΕΣ,ΜΙΚΕΣ ΑΥΛΑΚΩΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, SPRINKLERS
Καλύμματα φρεατίων
RSS

Καλύμματα φρεατίων Hagodeck, υψηλής  ποιότητας και τεχνολογίας

Καλύμματα φρεατίων HAGOTECK BVA light
10/2/2012 12:39:06 PM
Καλύμματα φρεατίων τύπου BVA light από αλουμίνιο, στεγανά, προγεμισμένα καλύμματα

Κάλυμμα φρεατίων BVA light
Τύπος BVA light, στεγανό, προγεμισμένο κάλυμμα
Το πλαίσο και το κάλυμμα είναι από εξελασμένο αλουμίνιο, η βάση του καλύμματος από αλουμίνιο και τα γωνιακά σημεία ανύψωσης από χυτοπρεσσαριστό αλουμίνιο. Έχει ενίσχυση από χαλύβδινο πλέγμα και στεγανοποιητική τσιμούχα. Είναι σημαντικά πιο ελαφρύ σε σύγκριση με τα συνηθισμένα καλύμματα, λόγω του προγεμίσματος με ελαφρομπετόν που διθέτει. Μπορεί να ανοίξει από 1 άτομο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Έχει προβλεφθεί εσοχή 20 mm για την τοποθέτηση πλακιδίων ή πλακων. Είναι στεγανό κάλυμμα υψηλής ποιότητας και διαθέτει σετ κλειδιών ανοίγματος, με οδηγίες εγκατάστασης. Χρησιμοποιήται σε εσωτερικούς χώρους των κτηρίων όπου περνούν πεζοί. Η τόποθέτηση γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες και δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην στεγανοποίηση του εξωτερικού πλαισίου.
Φορτίο αντόχής: για διέλευση πεζών

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ HAGOTECK

Καλύμματα φρεατίων HAGOTECK BVE
6/2/2012 3:13:41 PM

Καλύμματα φρεατίων τύπου BVE από ανοξείδωτο χάλυβα, στεγανά


Καλύμματα φρεατίων BVEΤύπος BVE - στεγανό κάλυμμα
Το πλαίσιο και το κάλυμμα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, ποιότητας 304 ψυχρής έλασης, με κατεργασία επαναφοράς μετά την συγκόλληση. Πλήρως στεγανό κάλυμμα που διαθέτει οπλισμό από σκυρόδερμα και στεγανοποιητική τσιμούχα από EPDM. Είναι ανθεκτικό ακόμα και στα πιο διαβρωτικά περιβάλλοντα. Ο κωνοειδής σχεδιασμός του επιτρέπει το εύκολο άνοιγμα. Διατίθεται μαζί με το κάλυμμα και σετ κλειδιών για την εύκολη απελευθέρωση του. Βρίσκει εφαρμογή σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, όταν απαιτούνται πολύ υψηλές προδιαγραφές. Μετά την τοποθέτηση, η ορατή επιφάνεια του είναι 2 mm. Χρησιμοποιούνται για χώρους επεξεργασίας τροφίμων, γαλακτοκομεία, βιομηχανίες τροφίμων και νοσοκομεία όπου για λόγους υγιεινής, προτιμήται ο ανοξείδωτος χάλυβας. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην στεγανοποίηση του εξωτερικού πλασίου και τοποθετείται σύμφωνα με τις οδηγίες εγκατάστασης που παρέχουμε.
Φορτίο δοκιμής: 125 kN (EN 124)

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ HAGOTECK

Καλύμματα φρεατίων HAGODECK BVA
3/2/2012 12:42:05 PM
Καλύμματα φρεατίων τύπου ΒVA alu από αλουμίνιο,  στεγανό κάλυμμα

Καλύμματα φρεατίων Hagodeck BVAΤύπος BVA alu - στεγανό κάλυμμα
Το πλαίσιο και το κάλυμμα είναι από εξελασμένο αλουμίνιο. Η βάση του καλύμματος είναι από αλουμίνιο και οι γωνιακές ενώσεις ανύψωσης, είναι από χυτοπρεσαριστό αλουμίνιο. Διαθέτει στεγανοποιητική τσιμούχα από EPDM και οπλισμό από σκυρόδερμα. Η ορατή επιφάνεια του καλύμματος είναι μόλις 5mm και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στην διάβρωση. Έχει ελεγμένη στεγανότητα (πάνω και κάτω) σε στήλη νερού 1000mm. Η χύτευση ακριβείας των γωνιών, διευκολύνουν την τοποθέτηση πλακιδίων. Μαζί με το κάλυμμα διατίθεται και ένα σετ κλειδιών ανοίγματος με οδηγίες εγκατάστασης. Προορίζεται για χρήση με υλικά τελικής επιφάνειας δαπέδων, υψηλών προδιαγραφών. Βρίσκουν εφαρμογή σε εσωτερικούς χώρους με επιφάνειες υψηλού επιπέδου. Κατάλληλο για χρήση με κεραμικά πλακίδια, μάρμαρο, μωσαϊκό και μοκέτες. Τοποθετούνται με βάση τις οδηγίες εγκατάστασης (παρέχονται) με ιδιαίτερη προσοχή στην στεγανοποίηση του εξωτερικου πλαισίου.
Φορτίο δοκιμής: 125 kN (EN 124).

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ HAGODECK

Καλύμματα φρεατίων HAGODECK B-BV
2/2/2012 1:47:39 PM

Καλύμματα φρεατίων τύπου Β και BV από γαλβανισμένη λαμαρίνα, στεγανό ή μη στεγανό κάλυμμα
 

Καλύμματα φρεατίων Hagodeck BΤύπος B - μη στεγανό κάλυμμα 
Το πλαίσο και το κάλυμμα είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα, πάχους 2mm. Ο κωνοειδής σχεδιασμός του διευκολύνει το άνοιγμα του φρεατίου.  Διαθέτει οπλισμό από σκυρόδερμα και όταν είναι τοποθετημένο είναι σχεδόν αόρατο. Μαζί με το κάλυμμα διατίθεται και ένα σετ κλειδιών ανοίγματος με οδηγίες εγκατάστασης. Βρίσκει εφαρμογές σε εσωτερικούς χώρους, πάνω από στεγανά φρεάτια επιθεώρησης ή όποιες άλλες εγκαταστάσεις δεν χρειάζονται στεγανό κάλυμμα. Πρέπει να τοποθετείται μόνο όταν δεν απαιτείται στεγανότητα και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες εγκατάστασης που παρέχουμε.
Φορτίο δοκιμής: 125 kN (EN 124)

Καλύμματα φρεατίων BVΤύπος BV - στεγανό κάλυμμα
Το πλαίσο και το κάλυμμα είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα, πάχους 2mm. Ο κωνοειδής σχεδιασμός του διευκολύνει το άνοιγμα του φρεατίου. Διαθέτει στεγανοποιητική τσιμούχα από EPDM και οπλισμό από σκυρόδερμα. Μαζί με το κάλυμμα διατίθεται και ένα σετ κλειδιών ανοίγματος με οδηγίες εγκατάστασης. Με μια απλή περιστροφή του κλειδιού, απελευθερώνονται τα καλύμματα που έχουν κολλήσει. Βρίσκει εφαρμογές σε εσωτερικούς χώρους ή εξωτερικούς χώρους, όπου απαιτούνται στεγανά καλύμματα. Πρέπει να δοθεί προσοχή στην στεγανοποίηση του εξωτερικού πλαισίου,  με το περιβάλλον δάπεδο.
Φορτίο δοκιμής: 125 kN (EN 124)

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ HAGODECK

8 συνολικά αντικείμενα 1  2 

<< Όλες οι κατηγορίες

 
Δραστηριότητες
Νέα
Στηρίγματα σωλήνων
Εξαρτήματα αποχέτευσης
Υδραυλικά εξαρτήματα Victualic
Κανονισμοί
Λιποσυλλέκτες
Mediator - Προσφορές υλικών
Καλύμματα φρεατίων
Δεκέμβριος, 2011
Ιανουάριος, 2012
Φεβρουάριος, 2012
Μάρτιος, 2012
Η εταιρία μαςΥδραυλικά εξαρτήματαΟι υπηρεσίες μαςΜας εμπιστεύθηκανΝέα και δραστηριότητες της MEDIATORΚατάλογοι υλικών σε μορφή PDF