Υδραυλικά εξαρτήματα - εξοπλισμός
ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΣΩΛΗΝΩΝ:ΡΑΓΕΣ,ΝΤΙΖΕΣ,ΣΤΡΙΦΩΝΙΑ,ΒΥΣΜΑΤΑ,ΚΟΧΥΛΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ:ΣΙΦΩΝΙΑ,ΦΡΕΑΤΙΑ,ΚΑΝΑΛΙΑ,ΛΙΠΟΣΣΥΛΕΚΤΕΣ,ΜΙΚΕΣ ΑΥΛΑΚΩΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, SPRINKLERS
Εντοιχιζόμενα καζανάκια Viega
Εντοιχιζόμενα καζανάκια Viega Mono Tec και Viega Mono Slim στα 8 cm
H Viega παρουσιάζει τη νέα της σειρά σε εντοιχιζόμενα καζανάκια, Viega Mono Slim και Viega Mono Tec με πάχος μόλις 8 εκατοστά, τα οποία δέχονται όλες τις προσόψεις Viega Visign. Σε αντίθεση με το ελάχιστο πάχος  τους, επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο και συντήρηση στο εσωτερικό τους. Η Viega κατάφερε και πάλι να συνδυάσει την άριστη ποιότητα με τον τέλειο σχεδιασμό.

Σειρά Viega Mono Tec, 8 cm
ΝΕΟ εντοιχιζόμενο καζανάκι της Viega με μεταλλικό γαλβανιζέ πλαίσιο και ενσωματωμένη βάση για κρεμαστή  λεκάνη σε μονό τούβλο. Περιέχει το νέο εξελιγμένο μηχανισμό της Viega  και δέχεται όλες τις σειρές πλακετών  του προγράμματος Visign. Η σειρά  Viega Mono Tec περιλαμβάνει και βάση στήριξης για μπιντέ.

Σειρά Viega Mono Slim, 8 cm
Για την περίπτωση απλής εφαρμογής με επιδαπέδια λεκάνη το πρόγραμμα συμπληρώνει η σειρά Viega Mono Slim, η οποία περιέχει το νέο εξελιγμένο μηχανισμό της Viega που επίσης δέχεται όλες τις σειρές πλακετών του προγράμματος Visign.
Με πάχος μόλις 8 cm, το ΝΕΟ καζανάκι έχει χωρητικότητα 9 λίτρων και περιλαμβάνει λειτουργία δύο ποσοτήτων : 3 έως 4 λίτρα για την μικρή πλύσηκαι γραμμική ρύθμιση παροχής από 6 έως 9 λίτρα για την μεγάλη πλύση. Επίσης περιλαμβάνεται εσωτερικός διακόπτης με σύνδεση ½’’.

Πρόγραμμα πλακετών Viega Visign
Στα καζανάκια της σειράς Viega Mono Tec και Viega Mono Slim ταιριάζουν όλες οι προσόψεις-πλακέτες του προγράμματος Visign. H επιλογή μπορεί να γίνει ανάμεσα στις σειρές Visign for Life, Visign for Style και Visign for More σε διάφορους χρωματισμούς, inox, ματ ή γυαλιστερό, σατινέ ακόμα και μαύρο ή άσπρο γυαλί.
<< Πίσω Προσθήκη Νέου Σχολίου
HA
2/12/2022 6:53:07 AM
XF
https://stromectoldirect.com/
WL
29/11/2022 5:49:36 AM
XJ
https://clomidchoice.com/
SX
28/11/2022 5:02:22 AM
OO
https://tadalafiladvance.com/
903 συνολικά αντικείμενα 1  2  3  4  5  ...  301 
Προσθήκη Νέου Σχολίου
όνομα*
Τίτλος*
Σχόλιο*
Παρακαλώ πληκτρολογήστε τον κωδικό επιβεβαίωσης που βλέπετε στην εικόνα*
Ανανέωση της εικόνας

 
Δραστηριότητες
Νέα
Στηρίγματα σωλήνων
Εξαρτήματα αποχέτευσης
Υδραυλικά εξαρτήματα Victualic
Κανονισμοί
Λιποσυλλέκτες
Mediator - Προσφορές υλικών
Καλύμματα φρεατίων
Δεκέμβριος, 2011
Ιανουάριος, 2012
Φεβρουάριος, 2012
Μάρτιος, 2012
Η εταιρία μαςΥδραυλικά εξαρτήματαΟι υπηρεσίες μαςΜας εμπιστεύθηκανΝέα και δραστηριότητες της MEDIATORΚατάλογοι υλικών σε μορφή PDF