Υδραυλικά εξαρτήματα - εξοπλισμός
ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΣΩΛΗΝΩΝ:ΡΑΓΕΣ,ΝΤΙΖΕΣ,ΣΤΡΙΦΩΝΙΑ,ΒΥΣΜΑΤΑ,ΚΟΧΥΛΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ:ΣΙΦΩΝΙΑ,ΦΡΕΑΤΙΑ,ΚΑΝΑΛΙΑ,ΛΙΠΟΣΣΥΛΕΚΤΕΣ,ΜΙΚΕΣ ΑΥΛΑΚΩΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, SPRINKLERS
Λιποσυλλέκτες-Οδηγίες εγκατάστασης

Αυτόματοι λιποσυλλέκτες Grease Guardian - Οδηγίες εγκατάστασης (γενικές)

Τοποθέτηση
Για να ελαχιστοποιηθεί η συσσώρευση λίπους στις σωληνώσεις της αποχέτευσης, ο λιποσυλλέκτης Grease Guardian πρέπει να τοποθετηθεί όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πηγή του λίπους. Η μονάδα πρέπει να είναι ορατή και εύκολα επισκέψιμη, για συντήρηση και επιθεώρηση Ελέγξτε τα χαρακτηριστικά του μοντέλου σας, για τις ακριβείς διαστάσεις του χώρου που χρειάζεστε. Αν η μονάδα τοποθετηθεί κατ' ευθείαν στο πάτωμα, ο πάτος θα πρέπει να κολληθεί με σιλικόνη. Το ύψος επάνω από το αφαιρούμενο καλάθι, πρέπει να είναι αρκετό ώστε να μπορεί αυτό να βγαίνει από τον θάλαμο.

Σωλήνες εισόδου/εξόδου
Οι σωλήνες εισόδου και εξόδου συνδέονται με δύο εύκαμπτους συνδέσμους. Ο σωλήνας εξόδου θα πρέπει να είναι τοποθετημένος παράλληλα με το έδαφος. Μη μειώσετε την διάμετρο του σωλήνα εξόδου. Μην τοποθετήσετε παγίδα τύπου Ρ (η μονάδα διαθέτει οσμοπαγίδα εσωτερικά).

Έλεγχος ροής
Ο λιποσυλλέκτης Grease Guardian έχει στο τέλος του σωλήνα εισόδου, έναν ρυθμιστή ροής. Ελέγξτε την ύπαρξη του, πριν την τοποθέτηση. Εάν χρειάζεστε έναν κάθετο ρυθμιστή ροής, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένας εγγεκριμένος, που να ταιριάζει στο σύστημα.

Αυτόματος λιποσυλλέκτης Grease Guardian

<< Πίσω Προσθήκη Νέου Σχολίου
0 συνολικά αντικείμενα
Προσθήκη Νέου Σχολίου
όνομα*
Τίτλος*
Σχόλιο*
Παρακαλώ πληκτρολογήστε τον κωδικό επιβεβαίωσης που βλέπετε στην εικόνα*
Ανανέωση της εικόνας

 
Δραστηριότητες
Νέα
Στηρίγματα σωλήνων
Εξαρτήματα αποχέτευσης
Υδραυλικά εξαρτήματα Victualic
Κανονισμοί
Λιποσυλλέκτες
Mediator - Προσφορές υλικών
Καλύμματα φρεατίων
Δεκέμβριος, 2011
Ιανουάριος, 2012
Φεβρουάριος, 2012
Μάρτιος, 2012
Η εταιρία μαςΥδραυλικά εξαρτήματαΟι υπηρεσίες μαςΜας εμπιστεύθηκανΝέα και δραστηριότητες της MEDIATORΚατάλογοι υλικών σε μορφή PDF