Υδραυλικά εξαρτήματα - εξοπλισμός
ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΣΩΛΗΝΩΝ:ΡΑΓΕΣ,ΝΤΙΖΕΣ,ΣΤΡΙΦΩΝΙΑ,ΒΥΣΜΑΤΑ,ΚΟΧΥΛΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ:ΣΙΦΩΝΙΑ,ΦΡΕΑΤΙΑ,ΚΑΝΑΛΙΑ,ΛΙΠΟΣΣΥΛΕΚΤΕΣ,ΜΙΚΕΣ ΑΥΛΑΚΩΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, SPRINKLERS
Νέα και δραστηριότητες της MEDIATOR
RSS
Χυτοσιδηροι σώλήνες, χυτοσιδηρά εξαρτήματα, σιφώνια δαπέδου
16/12/2011 12:23:17 PM

Η Mediator συνεχίζει την προμήθεια υλικών ειδικών απαιτήσεων προς το Νοσοκομείο Φιλιατές Ηγουμενίτσας.  Τώρα προμηθεύει χυτοσίδηρους σωλήνες, χυτοσιδηρά εξαρτήματα και σιφώνια δαπέδου ειδικών απαιτήσεων, για την αποχέτευση των ζεστών νερών της κουζίνας και του πλυντηρίου.

Υδραυλικά εξαρτήματα Victualic
14/12/2011 12:08:21 PM

Η Victualic μετά απο 85 χρόνια επιτυχημένης πορείας στα υδραυλικά εξαρτήματα, πρωτοπορεί ξανά και διαθέτει στην αγορά τον νέο σταθερό σύνδεσμο 09, από δύο έως 4 ίντσες. Εξασφαλίζει έτσι, ταχύτερη τοποθέτηση, χωρίς την αφαίρεση του ελαστικού. Ο σύνδεσμος 09, αντικαθιστά τον σταθερό σύνδεσμο 05, ο οποίος ήταν κυρίαρχος όλα αυτά τα χρόνια στις εγκαταστάσεις πυρόσβεσης.
Με σταθερούς συνδέσμους 09, η Mediator έχει προμηθεύσει το Praktiker Αλεξανδρούπολης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (πρών Νομαρχεία).

Αυτόματος λιποσυλλέκτης
12/12/2011 1:51:33 PM

Ο αυτόματος λιποσυλλέκτης που διαθέτει η εταιρία μας και τοποθετούμε, είναι ο μικρότερος στην κατηγορία του. Τοποθετείτε κάτω από την λάντσα και εξασφαλίζει τον σωστό διαχωρισμό του λίπους από τα νερά της κουζίνας. Χωρίς δυσάρεστες οσμές, διατηρεί την κουζίνα καθαρή.

Η αλυσίδα ζαχαροπλαστείων "Μίλτος" μας προτίμησε και τοποθετήσαμε αυτόματο λιποσυλλέκτη στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής που διατηρεί. Οι προδιαγραφές του, είναι οι κατάλληλες για να πάρει το εργαστήριο, την διεθνή πιστοποίηση υγειινής χώρων παρασκευής τροφίμων.

Αποχέτευση: Ηχομονωτικά συστήματα αποχέτευσης σε κτήρια
5/12/2011 9:51:37 PM

Τα κτίρια πρέπει να σχεδιάζονται και να κατασκευάζονται έτσι, ώστε να προστατεύονται οι ένοικοι από κάθε μορφής εξωτερικούς θορύβους. Για την μείωση των επιπτώσεων του θορύβου, έχουν αναπτυχθεί συστήματα πλαστικών σωλήνων με υψηλές ηχομονωτικές.  Πλαστικοί σωλήνες με ηχομονωτικές ιδιότητες παράγονται συνήθως με τρία στρώματα. Το μεσαίο στρώμα του πλαστικού σωλήνα παράγεται από υλικά που απορροφούν τα κύματα του ήχου που δημιουργούνται κατά την ροή των ρευστών. Οι ηχομονωτικές ιδιότητες των πλαστικών σωλήνων καθορίζονται στο Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 14366 και το Γερμανικό πρότυπο DIN 4109.
Πηγές θορύβου

  1. Θόρυβοι από συνδεδεμένα εξαρτήματα δημιουργούνται λόγω εκτροπών της ροής και σχηματισμού στροβίλων μέσα στα εξαρτήματα, καθώς και λόγω πιεστικών κρούσεων κατά το άνοιγμα και κλείσιμο. Λόγω αλλαγής διευθύνσεων και στενώσεων της διατομής δημιουργούνται μεγάλες ταχύτητες ροής, οι οποίες προκαλούν στροβίλους και ισχυρούς θορύβους. Χαλασμένα στεγανωτικά και χαλαροί άξονες μπορεί να δημιουργήσουν θορύβους από τρανταγμούς. Στο γρήγορο άνοιγμα και κλείσιμο των στροφίγγων, μετατρέπεται κινητική ενέργεια σε ήχο, ιδιαίτερα στους αγωγούς που λειτουργούν με υψηλή πίεση.
  2. Θόρυβοι προσκρούσεως αναπτύσσονται αν το νερό στις αλλαγές διευθύνσεως χτυπά στα τοιχώματα των σωλήνων. Η ενέργεια προσκρούσεως δημιουργεί ταλαντώσεις στους σωλήνες και κατά συνέπεια ισχυρό θόρυβο.
  3.  
9 συνολικά αντικείμενα 1  2  3 

 
Δραστηριότητες
Νέα
Στηρίγματα σωλήνων
Εξαρτήματα αποχέτευσης
Υδραυλικά εξαρτήματα Victualic
Κανονισμοί
Λιποσυλλέκτες
Mediator - Προσφορές υλικών
Καλύμματα φρεατίων
Δεκέμβριος, 2011
Ιανουάριος, 2012
Φεβρουάριος, 2012
Μάρτιος, 2012
Η εταιρία μαςΥδραυλικά εξαρτήματαΟι υπηρεσίες μαςΜας εμπιστεύθηκανΝέα και δραστηριότητες της MEDIATORΚατάλογοι υλικών σε μορφή PDF